Şuhut'tan Kocatepe'ye Yürüdüler

İLKAD üyeleri, Büyük Taarruz'un 101. yıldönümünde Şuhut'tan Kocatepe'ye gerçekleştirilen Zafer Yolu yürüyüşünde bir araya geldi

Gündem 26.08.2023 14:30:38 0
Şuhut

İLKAD üyeleri, Büyük Taarruz'un 101. yıldönümünde Şuhut'tan Kocatepe'ye gerçekleştirilen Zafer Yolu yürüyüşünde bir araya geldi. Atalarının izinde yürümenin mutluluğunu yaşadılar.

Afyonkarahisar'ın İlkyardım Arama, Kurtarma ve Dayanışma Derneği (İLKAD) üyeleri, Büyük Taarruz'un 101. yıldönümü anısına düzenlenen Zafer Yolu yürüyüşüne katılarak tarihi bir etkinlikte buluştu.

Geceyi 25 Ağustos'u 26 Ağustos'a bağlayan saatlerde gerçekleşen yürüyüş, Şuhut'tan Kocatepe'ye uzanan bir anma ve birliktelik yolculuğuna dönüştü.

İLKAD üyeleri, Zafer Yolu boyunca yürüyerek atalarının izlerini takip etmenin anlamını derin bir şekilde hissettiklerini ifade ettiler. 

Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğindeki Büyük Taarruz'un yıl dönümünde, silah arkadaşları, şehitler ve gaziler de anıldı. 

Bu özel etkinlik, tarihin önemli anlarına saygı duruşu ve minnet ifadesiyle taçlandı.

İlkyardım Arama, Kurtarma ve Dayanışma Derneği (İLKAD) Başkanı Hüseyin Çalışkan, etkinliğin anlam ve önemine vurgu yaparak katılan üyelere teşekkür etti. 

Büyük Taarruz'un unutulmaz zaferini ve vatan sevgisinin simgesi olan bu yürüyüşü bir araya gelerek kutlamak, İLKAD üyeleri için büyük bir gurur kaynağı oldu. 

Tarihi ve milli değerleri yaşatma amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, ataların izinde bir adım atmanın özel duygusunu yeniden yaşattı.

#Afyonkarahisar #Şuhut #Kocatepe #Zafer #Yürüyüş #İLKAD


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: şuhut'tan kocatepe'ye yürüdüler

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false
  • Perşembe 18.9 ° / 7 ° false
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli