Taytak, üniversite öğrencilerinin istediği Gençlik Merkezi’nin müjdesini verdi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Genç Liderler Topluluğu öğrencileri 2 hafta önce TBMM’de Milletvekili Mehmet Taytak'ı ziyaret ederek, Erenler Bölgesine Gençlik Merkezi yapılmasını talep etmişlerdi

Gündem 31.10.2023 12:35:34 0
Taytak, üniversite öğrencilerinin istediği Gençlik Merkezi’nin müjdesini verdi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Genç Liderler topluluğu, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı, 2 hafta önce TBMM’de ziyaret ederek, talep ve isteklerde bulunmuşlardı.

Milletvekili Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ile birlikte, AKÜ’lü öğrencilerin taleplerinden biri olan Gençlik Merkezinin yapılması konusuyla ilgili haftasonu öğrencilerle Erenler’de buluştu. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen buluşma da Erenler bölgesinde atıl vaziyette olan iki katlı bir binanın Gençlik Merkezi olarak kullanılması ile ilgili binayı incelediler.

BİNA, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE DEVREDİLDİ

Öğrencilerin binayı beğenmesi üzerine Milletvekili Taytak, Milli Emlak Müdürlüğüne ait olan binanın, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne devredilmesi ile ilgili İl Milli Emlak Müdürü Oğuzhan Serhat Baş ile telefonda görüştü. 

Milletvekili Taytak, atıl vaziyette olan binanın İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne devrildiğinin müjdesini öğrencilere verdi. 

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yakın bir zamanda yapılacak olan Gençlik Merkezi, Üniversite öğrencilerinin önemli bir eksiğini kapatmış olacak.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERDEN MİLLETVEKİLİ TAYTAK’A TEŞEKKÜR

Afyon Kocatepe Üniversitesi Genç Liderler Topluluğu öğrencileri, üniversite öğrencilerinin uzun süredir isteği olan Gençlik Merkezinin yapılması konusunda destek veren Milletvekili Taytak’a teşekkür ettiler. 

Öğrenciler, “Erenler bölgesinde biz öğrencilerin dersler dışında vakit geçirebileceğimiz bir yer yoktu. 

Bu konuyu geçtiğimiz hafta milletvekilimiz Mehmet Taytak Beyi TBMM’de ziyaret ederek gençlik merkezi talebinde bulunmuştuk. 

Talebimizin kısa bir süre içerisinde gerçekleşmesi bizleri çok memnun etti. 

Başta MHP Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey olmak üzere, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’na ve İl Milli Emlak Müdürü Oğuzhan Serhat Baş’a çok teşekkür ediyoruz” dediler.

#AfyonKocatepeÜniversitesi #MHPMilletvekili #GençlikMerkezi #ÖğrenciTalepleri #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı