Tunçbilek, adaylığını açıkladı

Şükrü Tunçbilek, AK Parti'den belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayıp hedeflerini ve seçim vaatlerini paylaştı

Siyaset 21.11.2023 11:20:23 0
Tunçbilek, adaylığını açıkladı

Afyonkarahisar'ın sevilen simalarından Şükrü Tunçbilek, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için AK Parti'den belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. 

Tunçbilek, doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek ve şehri daha yaşanabilir bir yer haline getirmek amacıyla adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Tunçbilek'in basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"AK Parti'nin mensubu olmaktan büyük onur ve şeref duyduğum bu kutlu davada, Afyonkarahisar'ımızı daha iyi bir geleceğe taşımak için belediye başkan aday adaylığımı sizlerin huzurunda ilan etmek istiyorum."

Tunçbilek, açıklamasında geçmişten bugüne Türkiye'nin şahlanış sürecine vurgu yaparak, AK Parti'nin bu süreçteki önemine ve Afyonkarahisar'ın bu vizyon içindeki rolüne değindi. 

Ayrıca, son aylarda yaşanan felaketlere ve dünya gündemine de atıfta bulunarak, devlet millet işbirliğiyle aşılabilecek zorluklara karşı birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Aday adaylığı sürecinde, Afyonkarahisar'ın yatırımlarla güçlenen, gençlerin mutlu olduğu, teknolojiye ayak uyduran, yeşil ve sporla iç içe bir şehir olması vizyonunu paylaşan Tunçbilek, bu hedefe ulaşmak için çalışmaya hazır olduğunu belirtti.

Aday adaylığını açıkladığı günün anlam ve önemine de vurgu yaparak, "Bugün yeni bir başlangıç için Bismillah deyip, sizlerin şahitliğinde bir niyet ortaya koydum. 

Rabbim birliğimizi ve sevgimizi daim etsin. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da durmak yok, yola devam diyor, hepinizi en kalbi duygularımla kucaklıyorum. 

Sağolun, varolun, Allah'a emanet olun." şeklinde konuştu.

#ŞükrüTunçbilek #Afyonkarahisar #AdayAdayı #AkParti #BelediyeBaşkanlığı


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı