Uluçay, 'Depremin Yarattığı Acıyı Yürekten Hissediyoruz'

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, 6 Şubat depreminin yıl dönümü dolayısıyla duygu dolu bir mesaj yayımlayarak depremin etkilerini ve dayanışma ruhunu vurguladı

Gündem 5.02.2024 17:39:57 0
Uluçay,

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak depremin yarattığı acıyı ve dayanışma sürecini anlattı. 

Uluçay, "Cumhuriyet tarihimizin en büyük ve en acı depreminin üzerinden bir yıl geçti. 

Ülkemizin her köşesinde, vatandaşlarımızın kalbinde hüzünlü izler bırakan ve yüreklerimizi dağlayan 6 Şubat depreminin yıl dönümünde, depremin yarattığı acıyı yürekten hissediyor, sevdiklerini kaybedenlere baş sağlığı diliyor, böyle bir felaketin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

Uluçay, depremin ardından Afyonkarahisar halkıyla birlikte dayanışma içinde olduklarını belirterek, Kırıkhan ilçesinde gerçekleştirilen yardım çalışmalarını anlattı. 

"Hatay ilimize bağlı Kırıkhan ilçesinde günlerce sahada hem enkaz kaldırma çalışmalarında hem de gıda ve diğer ihtiyaçların giderilmesi konusunda günlerce teşkilatımızla, milletvekillerimiz ile birlikte orada gece gündüz çalıştık" ifadelerini kullandı.

Başkan adayı, depremin ardından Afyonkarahisar'dan Kırıkhan'a 300 çadır göndererek çadırkentler kurduklarını söyledi. 

Ayrıca, depremin konutların dayanıklılığını sorgulatan bir etki yaptığını ve kentsel dönüşümün önemini vurgulayarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Uluçay, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Bugün acılarımızı ilk günkü gibi taze tutarak geleceği inşa etmek için bir araya gelme günüdür. 

6 Şubat'ın acı hatıralarıyla dolu bugün de birlik olma ve sevgiyi çoğaltma zamanıdır. 

Depremin yarattığı acıyı yürekten hissediyor, sevdiklerini kaybedenlere baş sağlığı diliyor, böyle bir felaketin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum."

#DepremAnması #Dayanışma #Afyonkarahisar #Uluçay #6ŞubatDepremi


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 20.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 12.2 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı