Uykusuz Kafe’de Bir Gece

Akü Genç Kızılay, uykusuz Kafe ve Sinada Yayın Evi iş birliği ile düzenlediği “KİTAP BAĞIŞ” etkinliği ile kütüphanesi olmayan köy okullarına kitap topluyor.

Gündem 28.05.2024 21:41:46 0
Uykusuz Kafe’de Bir Gece

Akü Genç Kızılay, uykusuz Kafe ve Sinada Yayın Evi iş birliği ile düzenlediği “KİTAP BAĞIŞ” etkinliği ile kütüphanesi olmayan köy okullarına kitap topluyor. Etkinlik, hem kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmayı hem de ihtiyacı olan köy okullarına destek sağlamayı amaçlıyor. Etkinlik, Akü Genç Kızılay'ın Öncülüğünde
gönüllülerinin özverili çalışmaları ve Uykusuz Kafe'nin desteğiyle hayata geçirilecek

AKÜ Genç Kızılay Başkanı Tufan AKBULUT, yaptığı konuşmada, "Bu projeyle öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kitapların çocuklarımızın hayatında açacağı kapıların farkındayız ve bu nedenle bu tür projeleri sürdürmeyi hedefliyoruz," dedi.

Uykusuz Kafe’de Bir Gece

etkinlik.Uykusuz Kafe ve Sinada Yayın Evi’nin katkılarıyla gerçekleşiyor. Katılımcılar,  31 mayıs saat 20:30’da kafede toplanıp kitap bağışı yapıyor. Toplanan kitaplar, kütüphanesi olmayan köy okullarına gönderilerek, bu okullarda kütüphane kurulmasına yardımcı oluyor.

Kitap Toplama Kampanyası

Genç Kızılay, kampanya kapsamında herkesi kitap bağışında bulunmaya davet ediyor. Kitap bağışları, Afyonkarahisar erenler mahallesinde bulunan uykusuz kafede toplanıyor ve her yaştan ve türden kitap bağışı kabul ediliyor. Özellikle çocuklara yönelik kitapların öncelikli olduğu belirtiliyor.
Kitap toplama süresi 31 Mayıs cuma günü saat 20:30’da uykusuz kafe erenlerde tüm halkın ve toplulukların katılımıyla sona eriyor.

Sosyal Sorumluluk Projesi

Genç Kızılay’ın bu etkinliği, sosyal sorumluluk bilincini artırmayı ve eğitimde fırsat eşitliğini desteklemeyi hedefliyor. Proje kapsamında toplanan kitaplar, kütüphanesi olmayan köy okullarına ulaştırılarak, bu okullarda yeni kütüphanelerin kurulmasına vesile olacak.

Genç Kızılay, uykusuz Kafe ve Sinada Yayın Evi iş birliği ile yürütülen bu anlamlı projeye destek olmak isteyen herkesi, kitap bağışı yapmaya ve etkinliklere katılmaya davet ediyor. Uykusuz Kafe etkinliği, kitap okumanın ve paylaşmanın önemini vurgularken, eğitime katkıda bulunmayı amaçlıyor.
 


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: uykusuz kafe’de bir gece

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 32 ° / 16.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.5 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Pazar 27.1 ° / 12.4 ° Güneşli