Yağcı: Birlikte Başaracağız

Yağcı, göreve gelmesiyle birlikte vaat ettiği sağlık projelerini paylaşmak ve destek istemek amacıyla Park Hayat Hastanesi'ni ziyaret etti.

Siyaset 28.03.2024 14:04:17 0
Yağcı: Birlikte Başaracağız

"Afyonkarahisar İçin El Ele" sloganıyla çalışmalarını sürdüren aday Yağcı, göreve gelmesiyle birlikte vaat ettiği sağlık projelerini paylaşmak ve destek istemek amacıyla Park Hayat Hastanesi'ni ziyaret etti. 
Hastane ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı ve hastane çalışanlarıyla buluştu. 

Yağcı , Afyonkarahisar'a dair sağlık alanında gerçekleştirmeyi planladığı yenilikleri ve projeleri anlattı.

Yağcı, hastane personeliyle keyifli bir diyalog gerçekleştirirken, kendisinin ve ekibinin projeleri hakkında bilgi verdi ve personelden destek talep etti. 

Yapmış olduğu ziyarette konukseverlik gösteren Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı ve çalışanlara teşekkür etti. 

Yağcı ziyaret sonrası yaptığı açıklamada  "Bu gün Park Hayat Hastanemizi ziyaret ettik. Yönetim kurulu başkanı Mustafa Enis Arabacı ve değerli hastane personelimiz ile kentimiz Afyonkarahisar'ı konuştuk. Şehrimizin sağlık alanında ihtiyaç duyduğu projelerimizi paylaştık ve her zaman olduğu gibi desteğinizi bekliyoruz. 

Gösterdikleri sıcak ilgi ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim. Unutmayın ki birlikte daha güzel bir Afyonkarahisar inşa etmek mümkün." dedi.

#Yağcı #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #Sağlık #Projeler #İşbirliği


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: yağcı: birlikte başaracağız

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu