Yağcı: Kötü Gidişe Dur Demek İçin Yerel Seçim Önemli Fırsattır

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, Uydukent Semt Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla buluşarak ekonomik sıkıntıları dinledi.

Siyaset 12.02.2024 09:41:59 0
Yağcı: Kötü Gidişe Dur Demek İçin Yerel Seçim Önemli Fırsattır

Afyonkarahisar'da yerel seçim hazırlıkları kapsamında İYİ Parti'nin Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, Uydukent Semt Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Yağcı, pazarda yapılan ziyaretlerde vatandaşların enflasyon ve pahalılıktan şikayetçi olduğunu belirterek, "Pazarda bile eskisi gibi uygun fiyatlı sebze ve meyve bulamamaktan, dar gelirlilerin geçim derdinden şikayetçi olduğunu gördük. 

Vatandaşlarımız artık yangından bıkmış durumda." dedi.

Ayrıca, Yağcı açıklamasında, "Cumhuriyetin 100. yılında ülkenin geldiği durum bu olmamalıydı. 

Vatandaşlarımızın içine düştüğü yoksulluk çukuruna bir uyarı yapmak ve kötü gidişe dur demek için yerel seçimler önemli bir fırsattır." ifadelerini kullandı.

Yağcı, seçim çalışmalarının hız kazandığını ve belediye hizmetleriyle ilgili birçok şikayet aldıklarını belirterek, "Vatandaşa değer veren, sorunlarına samimiyetle çözüm arayan bir anlayışla görev yapacağız." diye ekledi.

Son olarak, Yağcı, belediyelerin vatandaşlara saygı, ilgi ve güler yüz göstermesi gerektiğini vurgulayarak, "Kamusal harcamaları verimlilikle kullanacak, sosyal adaletin tesis edilmesine katkı sağlayacağız." dedi.

#Afyonkarahisar #YerelSeçimler #İYİParti #Ekonomi #SeçimHazırlıkları


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu