Yağcı'dan Miraç Kandili Mesajı, 'Dualarımız Birliğimiz İçin'

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, duaların İslam aleminin kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulundu

Gündem 5.02.2024 16:56:47 0
Yağcı

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Miraç Kandili sebebiyle bir mesaj yayımlayarak, Afyonkarahisarlıların ve İslam Aleminin kandilini tebrik etti. 

Yağcı, mesajında Miraç Kandili'nin önemine vurgu yaparak, duaların birlik ve beraberlik için edileceğini belirtti.

Yağcı, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Miraç, Sevgili Peygamberimizin Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan yüce Allah’ın makamına yükselmesidir. 

Bu gece yolculuğu insanlık alemi için birçok mesaj ve mucizelerle dolu. Miraç Kandili’nin, İslam aleminin dert ve sıkıntılardan kurtuluşuna vesile olması için ellerimizi semaya açarak dua edeceğiz.

Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın. Yüce Allah’ım birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. 

Dualarımız, içinde olduğumuz kötülüklerden kurtulmak ve İslam ülkeleri üzerindeki kara bulutların dağılması üzerine olmasını diliyor, Afyonkarahisarlı hemşerilerimin ve İslam Aleminin Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, hayırlara vesile getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum.”

#AlperYağcı #MiraçKandili #DualarBirlikBeraberlik


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false
  • Perşembe 18.9 ° / 7 ° false
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli