Yardımlaşmanın ve Dayanışmanın Önemini Anlattılar

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afyonkarahisar İlçe Temsilcileri'ni Prof. Dr. Necmettin Erbakan Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda bir araya getirdi

Gündem 27.12.2023 14:25:56 0
Yardımlaşmanın ve Dayanışmanın Önemini Anlattılar

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afyonkarahisar İlçe Temsilcileri Toplantısı'nı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi. 

Toplantıya, Cansuyu Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Av. Mehmet Demir, Eczacı Mehmet Mezgil, Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Muharrem Coşkun, ilçe, belde, köy, mahalle temsilcileri, yönetim kurulu üyeleri ve Denizli ile Uşak temsilcileri katıldı.

Toplantı, Cansuyu Derneği Eğitim Başkanı Mustafa Zengin'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından sinevizyon gösterisi ile devam eden toplantıda, 

Cansuyu Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Demir açılış konuşmasını gerçekleştirdi. 

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Muharrem Coşkun, selamlama konuşmasını yaparken, konuşmacı Mehmet Mezgil yardımlaşma ve dayanışmanın önemini vurgulayan bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıda, Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde yapılan çalışmaların değerlendirilmesinin yanı sıra, geçen yılki genel bağış faaliyetleri, bu yılki hedefler ve birim başkanlarının konuşmaları ele alındı. 

İl Temsilcisi Mehmet Demir'in kapanış konuşması ve İlçe Sorumluları'na plaket takdimi ile toplantı sona erdi.

Cansuyu Derneği, "Kazancımız Allah İçin Verdiğimizdir" sloganıyla bu yıl da muhtaç, mazlum ve yoksulları sevindirmeyi hedefliyor. 

Geçen yıl yurt içi ve dünya genelinde düzenlenen genel bağış kampanyaları ile birçok kişiye yardım eli uzatan dernek, bu yıl da aynı hassasiyetle çalışmalarını sürdürecek.

#CansuyuDerneği #Dayanışma #Afyonkarahisar #İlçeTemsilcileri #Yardım #Toplantı #SosyalSorumluluk


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 13.8 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 12.2 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.2 ° / 0.9 ° Güneşli