"Yeni beceriler kazanılmasına olanak tanıyacak"

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergisi"ne katıldı

İlçeler 7.06.2023 17:02:00 0

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergisi"ne katıldı. Serginin açılışını gerçekleştiren Dr. Mustafa Çöl, burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Açılış törenine İlçe Kaymakamı Mehmet Sülün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı Alptuğ Ayhan ve Halk Eğitim Müdürü Osman Gönülseven de katılarak serginin açılışını yaptılar. Protokol üyeleri ve vatandaşlar, "Hayat Boyu Öğrenme Sergisi"ni gezip, emeği geçen kursiyerlere teşekkür ettiler.

Serginin açılışında gösteri yapan Sandıklı Gardaş Yarenler Ekibi büyük ilgi gördü. Farklı yaş gruplarından çocukların halk oyunları gösterisi de katılımcılardan tam not aldı ve uzun süre alkışlandı.

Çöl, yaptığı açıklamada, "Bugün Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Sergisi'nin açılışını gururla gerçekleştirdik. Bu etkinlikler, ilçemizdeki eğitim ve öğretim alanında önemli adımlardan biridir" dedi.

Hayat Boyu Öğrenme Sergisi, çeşitli yaş gruplarından insanları bir araya getirerek, farklı becerileri, hobileri ve ilgi alanlarını keşfetme fırsatı sunuyor. Sergi süresince katılımcılar, el sanatlarından sanatsal aktivitelere, dil kurslarından teknolojiye kadar geniş bir yelpazede sunulan etkinliklere katılma imkanı bulacaklar.

Çöl, eğitim ve öğrenme sürecine verilen değeri vurgulayarak, her yaşta insanın yaşam boyu öğrenmeye devam edebileceğine inandıklarını belirtti. Eğitimin, bireylerin yeteneklerini geliştirmesine, yeni beceriler kazanmasına ve kişisel potansiyellerini tam anlamıyla keşfetmelerine olanak sağladığını ifade etti.

Sandıklı Belediyesi olarak, hayat boyu öğrenmeyi teşvik etmek ve topluluğun yeteneklerini desteklemek için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Çöl, Halk Eğitim Merkezi ile iş birliği içinde ilçedeki eğitim ve öğrenme fırsatlarını artırmak ve her bireyin kişisel gelişimine katkıda bulunmak için çalıştıklarını ifade etti.

Çöl, açıklamasının sonunda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Gönülseven başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti ve bütün hemşerileri Sandıklı Belediyesi Kent Park Düğün Salonu'ndaki Hayat Boyu Öğrenme Sergisi'ne katılmaya davet etti.

Beyaz Belge Haber'den Hanım Sündük'ün Haberi


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı