Yurdunuseven, 'Afyonkarahisar medyanın güçlü olduğu bir il'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Afyonkarahisar'ın medya gücüne vurgu yaparak, gazetecilere teşekkür etti ve günlerini kutladı

Gündem 9.01.2024 17:12:36 0
Yurdunuseven,

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak basın mensuplarını tebrik etti. 

Yurdunuseven, gazetecilerin toplumun gören gözü ve duyan kulağı olduğunu belirterek, bu önemli görevi büyük bir özveriyle yerine getiren basın emekçilerini kutladı.

Gazeteciliğin, toplumun en doğal hakkı olan haber alma özgürlüğünü icra eden saygın bir meslek olduğuna vurgu yapan Milletvekili Yurdunuseven, 

basın emekçilerinin gece-gündüz demeden savaşta ve barışta önemli görevler üstlendiğini ifade etti. 

Yurdunuseven, medyanın önemini 15 Temmuz hain darbe girişiminde ve Gazze'deki insanlık dramında bir kez daha gördüklerini belirtti.

Açıklamasında, dünya genelinde gazetecilere yönelik yapılan saldırılara da değinen Yurdunuseven, İsrail'in kanlı eylemleri sırasında görev yapan yaklaşık 100 gazetecinin hayatını kaybettiğine dikkat çekti. 

Bu durumu eleştiren Yurdunuseven, batılı ülkelerin basın özgürlüğü ve insan hakları konusundaki çifte standartlarını dile getirdi.

Afyonkarahisar'ın medya alanında güçlü bir il olduğunu vurgulayan Milletvekili Yurdunuseven, ildeki gazetecilerin ulusal medyayı güçlü bir şekilde beslediğini belirtti. 

Bu bağlamda ildeki tüm basın çalışanlarını tebrik eden Yurdunuseven, görevi başında hayatını kaybeden gazetecileri rahmetle anarak açıklamasını tamamladı.

#ÇalışanGazetecilerGünü #Afyonkarahisar #İbrahimYurdunuseven #BasınGücü #Medya


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli